Kisah Lucu: Seks


Name: Ali Bin Deraman
Age: 63
Sex: Seldom
bla.bla.bla.
Di kaunter
Peg.Imigresen: Semua dah lengkap pakcik cuma satu jer yg tak jelas sangat
Ali: Apa dia nak
Peg. imigresen: pasal SEX ni kenapa pakcik tulis SELDOM
Ali: syyyyyyyyyyyhhhhhhh!!!!!!!!!! (pelan-pelan nak.)
Peg.Imigresen: (kenapa pakcik?)
Ali: malu nak...
Passport pon siap selepas seminggu
Suami: oh! lain kali kalau ada form tanya pasal sex kena bubuh M rupanya, macam dia tahu jer aku ni saiz M jer...
Isteri: yang saya ni lak apsal dia bubuh F
suami: eh!eh! tengok Yang. iye tak iye gak, agaknya sebab awak selalu fail kot
Isteri: fail apernya bang?
Suami: awak kan mandul......
Hahahaha!

1 comment:

Please Visit