MILIKI WEB SITE SENDIRI...RM10





Mungkin soalan-soalan ini bermain di fikiran anda...

  • camana nak bina website, aku bukannya pandai komputer setakat buka tutup email bolehlah.
  • Upah bina website mahal, aku mana ada modal besar. Aku baru je nak cuba-cuba.
  • Takutlah nak cuba..Nanti dah ada website, tak ada orang masuk. .Aku buat website bukannya cantik pun.
  • Kalau buat website, nanti nak jual apa kat dalam website tu?
  • Ada ke orang nak beli kalau aku jual 'barang ni' kat website.
  • Nak kena belajari bahasa programming untuk bina website. Aku bukan orang IT.

Sistem BiWes sememangnya sungguh menarik dan dapat membantu sesiapa pun menghasilkan website pertama mereka. Yang menariknya mengenai sistem ini ialah anda boleh pasang di website anda seberapa banyak yang anda inginkan. Tiada had!
Malah sistem ini amat mudah digunakan dan tidak memerlukan sebarang kemahiran teknikal dalam HTML untuk mencipta sistem pesanan, bina laman web, dan banyak lagi fungsi lain yang menarik. Semuanya dilakukan oleh sistem BiWes secara automatik. Saya sarankan kepada sesiapa yang tiada kemahiran teknikal membina website, produk inilah yang patut anda beli agar anda tidak "stuck" dalam meneruskan perniagaan internet. 


Orang lain dah maju ke depan TAPI anda masih lagi was-was dan asyik dok fikir..
  • Nanti kena tipu..Dah ramai orang kena tipu diinternet
  • Takutlah nak keluar modal, nanti rugi. Kalau perniagaan tak menjadi macam mana..

Statistik perkembangan pengguna internet di Malaysia
  • 2003 - lebih 5 juta
  • 2005 - lebih 10 juta pengguna iaitu 38% penduduk malaysia.
  • 2006 - lebih 11 juta pengguna iaitu 40% jumlah penduduk
  • 2009 - lebih 15 juta pengguna

  • Pelanggan anda tidak dicuri oleh admin
  • Pelanggan lebih berkeyakinan apabila melihat komitmen anda terhadap produk dijual.
  • Pelanggan susah nak ingat nama web replika anda.
  • Website@blog percuma mempunyai keupayaan terbatas dan merugikan.
*Jangan Sesekali membuat kesilapan ini*
. Ramai orang silap bila beranggapan bila dah siap website, tak perlu buat apa-apa lagi...Goyang kaki je ..tunggu pembeli buat bayaran..Sebenarnya itu salah sama sekali.

Sebenarnya anda perlu membuat penambah baikkan daripada semasa ke semasa. Ayat-ayat power pada website perlu ditambah atau diubah dari semasa ke semasa. Anda perlukan proses ini sehiggalah suatu tahap website betul-betul mantap dari segi persembahan jualannya.
Hanya kita yang dapat lakukan proses ini. Web designer atau sesiapa saja tidak dapat lakukan proses ini baik kerana hanya kita yang lebih tahu tentang kelebihan produk kita.

*Upah web designer yang mahal* untuk design shopping saja pun boleh cecah RM1000. Rasa tak perlu saya nak komen panjang-panjang tentang upah web designer ni, Anda dah sedia maklum tentang hal ni.

*Setiap kali nak update kena bayar dan kena tunggu* Mana tahan asyik nak kena bayar je. nak kena tunggu jer.. Nak update sikit pun kadang-kadang kena tunggu sampai seminggu. Maklum jelah , web designer pun kena siapkan tempahan orang lain jugak. Bukan nak ikut telunjuk kita sepanjang masa.

*Web designer cabut Lari* Ini kes yang lagi menyedihkan. Dah siap website, web designer terus menghilang tak dapat dihubungi. Nak update tak boleh. Terpaksa cari web designer baru untuk sambung kerja, biasanya kena bayar lebih sikit sebab webmaster baru kena kerja dari awal balik..

Anda tidak lagi terikat dengan web designer. Kenapa kita perlu bergantung kepada orang lain sedangkan kita boleh membina website kita sendiri dengan lebih baik!
  • Mengurangkan keyakinan pengunjung terhadap* Saya sesekali tidak akan menyarankan menggunakan website percuma untuk bisnes.. Ini kerana website percuma mengurangkan keyakinan pengujung website untuk membeli produk anda. Pengunjung melihatkan seolah anda tidak betul-betul komited terhadap produk yang dihasilkan.
  • Alangkah malangnya, jika pengunjung web anda berkata "Cikai nya tuan punya website ni, nak sewa hosting pun tak mampu..Dah tentu produk pun cikai jugak. Beli kat tempat lain je lah!". Anda kena ingat, hanya dengan satu klik pengunjung dapat mencari berpuluh lagi produk seumpama anda...
  • Bazirkan masa dan duit untuk promosi* Dah masuk website, tiba-tiba keluar macam tu saja sebab tak yakin nak beli.
Baiklah, mari kita berbincang mengenai harga program ini. Berapa anda fikir harga paling bagus program seperti ini?
Seperti yang anda tahu, sistem ini bukan saja boleh digunakan sekali atau pada satu website sahaja. Anda bebas membina website lain menggunakan sistem ini dan ianya tiada tempoh expired..


Katakanlah apabila anda telah mahir dengan sistem ini.. Anda boleh mengambil upah untuk membina website bagi orang lain pulak. Anda dapat menambah pendapatan baru.
Harga untuk membina website yang sistem seperti ini melebihi RM1000. 
Setelah lama berfikir, terdetik di hati untuk caj RM1000 untuk sesiapa yang ingin membeli sistem ini! Harga ini nampak setimpal dengan hasil yang boleh diperolehi dan juga value sistem tersebut!


Tapi saya faham, harga ini hanya membantu orang yang sudah "berada" dan "kaya" , dan saya ingin membantu sebanyak mana rakyat Malaysia yang lebih memerlukan untuk menukar nasib hidup mereka. 


Anda dapat lebih daripada nilai yang anda bayar
Jaminan Harga yang terendah di Malaysia mahupun dunia dan anda takkan jumpanya dimana-mana.. Jika anda menjumpai sistem yang sama seperti ni dengan harga yang lebih murah. Beritahu saya!.Wang akan dikembalikan. Anda akan menggunakan sistem saya dengan percuma.


1 comment:

Please Visit